Μετάβαση στην αρχική σελίδα

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες

 

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες των Αρχών.

 

Το Γυμνάσιο μας, ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μίας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες για την παροχή Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει αποστείλει σχετικές οδηγίες και ήδη οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προετοιμάζουν τις ηλεκτρονικές τάξεις που θα υποδεχθούν τους μαθητές.

Τις προηγούμενες ημέρες λάβατε έναν φάκελο με μία ενημερωτική επιστολή του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη χρήση από μεριάς του των προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και ένα φύλλο με τα στοιχεία των λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Θα παρακαλούσα για τα παρακάτω:

1) Όσοι έχετε e-mail και το έχετε δηλώσει στο σχολείο, στείλτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, κάθε φορά που διαβάζετε μία νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου

2) Όσοι δεν διαθέτετε e-mail, παρακαλώ στείλτε ένα μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο του Διευθυντή 6936010842

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η συνέχεια της μεταξύ μας επικοινωνίας, χωρίς να είναι απαραίτητη η καθημερινή χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Σε σχέση τώρα με τις πρώτες δοκιμές, παρακαλώ να γίνουν τα ακόλουθα:

1) Συνδεθείτε στην πλατφόρμα eclass.sch.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού δικτύου.

2) Εκεί θα βρείτε εγγεγραμμένους τους μαθητές στο δοκιμαστικό μάθημα "Η σχολική ζωή μας με τον COVID-19"

3) Αφού βεβαιωθούμε ότι όλοι μπορέσατε να συνδεθείτε, θα ανταλλάξουμε εκεί μηνύματα και οδηγίες για τη συνέχεια. Θα ακολουθήσουν ωραία νέα πράγματα με βιντεοκλήσεις όπου θα τα λέμε, θα γελάμε και θα ξεφεύγουμε παρέα από το άγχος και τη κατήφεια των ημερών.

 

Για κάθε απορία και θέμα που σας απασχολεί μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 247092211 ή στο κινητό τηλέφωνο του Διευθυντή 6936010842. Μη διστάσετε!

 

Καλή δύναμη σε όλες και όλους και ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ!

 

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Πάνος

ΠΕ86 Πληροφορικής